Автопарк

На тази страница бихте могли по-детайлно да разгледате целия Ни автопарк и предлаганите от Нашата лицензирана транспортна фирма за пътнически транспорт превозни средства, които сме подредили в три раздела спрямо броя места за пътуване, като всеки автобус,бус или лек автомобил е оборудван с климатик или климатроник за летните сезони, както и с допълнителни отоплителни печки, с помощта на които да създадем топлината,уюта и комфорта при пътуване през зимата. Също така всяка седалка има колан, който препоръчваме на всеки пътуващ да използва за негова лична безопасност. Повечето от туристическите ни модели автобуси или бусове, които отдаваме и под наем с наш квалифициран шофьор, разполагат с ДВД плеъри и екрани, на които биха могли да се насладят на някой филм докато пътуват.

Всяко от предлаганите автобус, бус или луксизен лек автомобил може да наемете за да осъществите пътуването си до избраната от Вас дестинация.

Пътнически бусове под наем с цел:
Туристически екскурзии
Еднодневни-шопинг екскурзии до Одрин, Чорлу, Истанбул в Турция
Транспорт за трансфери от и до вътрешни и международни летища
Индивидуални пътувания за малки групи
Транспорт за сватби и мероприятия

Моля, разгледайте галерията на търсения от Вас вид пътнически транспорт, с който желаете да осъществим Вашето пътуване и след това се обърнете към Нас за оферта и цена за конкретна транспортна услуга или пътуване, чрез платформата ни „запитване за услуги“ или на посочените телефони „ЗА КОНТАКТИ“ .

БУСОВЕ

MERCEDES SPRINTER – 2013г., места 16 + 1 , климатроник

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

MERCEDES SPRINTER – 2010г., места 17 + 1 , климатроник

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

PEUGEOT BOXER – 2008г., места 18 + 1 , климатик

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

PEUGEOT BOXER – 2008г., места 17 + 1 , климатик

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider